Τρίτη 8 Ιουλίου 2008

ΟΡΙΟΝ

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ

Ο εξωραϊστικός – Πολιτιστικός σύλλογος Ορίου διοργανώνει το φετινό καλοκαίρι τις παρακάτω πολιτιστικές εκδηλώσεις:

Σε συνεργασία με τη νομαρχιακή επιτροπή λαϊκής επιμόρφωσης (Ν.Ε.Λ.Ε.) Ν. Ευβοίας στο Πολιτιστικό κέντρο του Οριού, ο ερασιτεχνικός θίασος, του συλλόγου «Στα Όρια» με την Θεατρολόγο Γαρυφαλλιά Μάστορη θα παρουσιάσουν το θεατρικό έργο του Ντάριο Φο «Δεν πληρώνω! δεν πληρώνω!». Στις 1 και 2 Αυγούστου ώρα 9.00μ.μ στην ανακαινισμένη και κλιματιζόμενη αίθουσα εκδηλώσεων του πολιτιστικού κέντρου.

Συνεχίζοντας την προσπάθεια στήριξης ερασιτεχνών καλλιτεχνών του χωριού διοργανώνει για 2η χρονιά έκθεση ζωγραφικής-ξυλογλυπτικής στην οποία συμμετέχουν οι ερασιτέχνες: Αθανάσιος Λάκκας και Αφροδίτη Τσιμπούκη μαθήτρια στο θεατρικό εργαστήρι της κ Πόπης Αγαπητού στο Αυλωνάρι.

Στις 14 Αυγούστου παραμονή του δεκαπενταύγουστου διοργανώνει το παραδοσιακό πανηγύρι με παραδοσιακά εδέσματα από τα μέλη του συλλόγου, παραδοσιακούς χορούς από το παιδικό χορευτικό του συλλόγου με δασκάλα χορού την κ. Βάσω Χρόνη και το παραδοσιακό τοπικό συγκρότημα του Σταύρου Κάργα στο βιολί και άλλους καλλιτέχνες της περιοχής.

Εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 17η Αυγούστου από 9,00-1,00π.μ. στο πολιτιστικό κέντρο του συλλόγου στην αίθουσα του αγροτικού ιατρείου, με σκοπό να δημιουργηθεί τράπεζα αίματος για την στήριξη συνανθρώπων σε δύσκολες στιγμές.

Πενταήμερη εκδρομή από 17 (απόγευμα)- 21(πρωί) Αυγούστου στη Μυτιλήνη με ξενάγηση στις ομορφιές του νησιού και στην παράδοσή του, θρησκευτική και πολιτιστική.

Πληροφορίες:
ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΙΟΥ
OΡΙΟΝ Δ. ΑΥΛΩΝΟΣ
Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ
Τ.Κ. 34009
ΤΗΛ. 22230-31039

Δεν υπάρχουν σχόλια: