Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τρεις εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα το Σάββατο 24 Ιουλίου και ώρα 21.00, στην περιοχή μας. Τρεις εκδηλώσεις ταυτόχρονα, δύο στην Κύμη και μία στους Ανδρονιάνους. Για να παρακολουθήσει κανείς και τις τρεις ούτε συζήτηση. Μα θα μου πείτε τόσες εκδηλώσεις που γίνονται στην περιοχή όλο το χρόνο, τι σημασία έχει αν κάποιες από αυτές συμπίπτουν. Πράγματι καμία σημασία δεν έχει. Για το λόγο αυτό θέλω να συγχαρώ τους διοργανωτές που φρόντισαν την ίδια ώρα και μέρα να διοργανώσουν σημαντικές εκδηλώσεις. Εκδηλώσεις που προσωπικά θα ήθελα να παρευρεθώ, πιθανόν δε και πολλοί άλλοι. Δυστυχώς όμως οι διοργανωτές μας στέρησαν το δικαίωμα αυτό. Μήπως η «απόσταση» για συνεννόηση είναι πολύ μεγάλη; Και ακόμη δεν γινήκαμε Δήμος – Γίγαντας.
Παραθέτω τις τρεις εκδηλώσεις του Σαββάτου για όσους ενδιαφέρονται. Τον τρόπο ποια εκδήλωση να παρακολουθήσουν τον αφήνω στη φαντασία τους.

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010 Ώρα 21:00
Εκδήλωση στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου Κύμης με θέμα:
Παρουσίαση DVD με θέμα «Τα σπήλαια της περιοχής μας»
Εκδήλωση του Δήμου Κύμης

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010 Ώρα 21:00
Εκδήλωση στο θεατράκι του Μορφωτικού Συλλόγου Κύμης.
Εγκαίνια έκθεσης έξι έργων του Γιαννούλη Χαλεπά και παρουσίαση του έργου του πατέρα του Ιωάννη Χαλεπά στο ναό της Παναγίας της Λιαουτσάνισσας στην Κύμη (τέμπλο και άμβωνας) από την καθηγήτρια του Α.Π.Θ. κ. Αλεξάνδρα Βουτυρά.
Εκδήλωση του Μορφωτικού και Εκπολιτιστικού συλλόγου Κύμης.

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010 Ώρα 21:00
Εκδήλωση στο Δημοτικό Σχολείο Ανδρονιάνων
Παρουσίαση παραδοσιακών Ελληνικών χορών.
Εκδήλωση του Πνευματικού Κέντρου Ανδρονιάνων

Δεν υπάρχουν σχόλια: